Fans Blackburn bieden eigen tickets te koop aan bij ManU.

Supporters van Blackburn Rovers hebben hun ticket voor de match van zaterdag tegen Manchester United te koop aangeboden aan fans van de tegenstander. De ploeg van Alex Ferguson kan zaterdag op het veld van de Rovers voor de negentiende keer kampioen worden. Blackburn is ‘not amused’ met het opportunisme van de eigen fans.

‘De berichten dat sommige van onze supporters hun abonnementen ‘verkopen’ aan fans van Manchester, maken ons furieus,’ zo meldt de club op zijn website.

Blackburn Rovers benadrukt dat het doorverkopen illegaal is en dat overtreders streng gestraft zullen worden. ‘Dit is een ernstige situatie en zelfs een misdrijf. We kunnen dit best missen in de aanloop naar deze belangrijke wedstrijd,’ zegt algemeen directeur Tom Finn. ‘We volgen de toestand van nabij en zullen indien nodig ‘abonnementhouders’ de toegang ontzeggen.’
 
De veiligheid kan in het gedrang komen, omdat supporters van de verschillende clubs door elkaar zouden zitten, bemerkt de club nog.
United heeft zaterdag in Ewood Park genoeg aan een gelijkspel om zich te verzekeren van de negentiende landstitel in de clubgeschiedenis.

Daarmee zou Manchester Engels recordhouder worden, met één titel meer dan Liverpool. Blackburn kan de punten ook best gebruiken, de club staat momenteel vijftiende en is nog lang niet vrij van degradatiezorgen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s