15/04/2011. RSCA Anderlecht – KRC Genk (2-0)

Dat trips ook wel eens kunnen mislukken bleek bij onze trip naar RSCA Anderlecht – KRC Genk.

Na werk, stage en school besloten we snel in de auto te springen naar de play-off wedstrijd tussen Anderlecht en Racing Genk. Onderweg druk bellend met de klantenservice van Anderlecht. Word ons beloofd dat we gewoon kaarten kunnen krijgen of bij het stadion of bij de kroegen die om het stadion liggen.

We komen al snel in de file te staan maar door een beetje hardcore tering herrie houden we de stemming er toch goed in. Na flink wat file rijden komen we aan in de buurt bij het stadion, vervolgens duurt het verschrikkelijk lang voordat we een parkeerplaats hebben gevonden en staan onze auto’s flink bij elkaar vandaan.

Bij het stadion aangekomen is de klantenservice net een half uur gesloten op last van de politie. Ook bij de omliggende kroegen zijn geen kaarten meer verkrijgbaar lijkt het. Toch word een gedeelte van ons nog een kelder ingesleurd voor wat ‘zwarte’ kaarten maar zeven stuks hebben die zelfs niet meer.

Na een rondje om het stadion horen we al snel dat Anderlecht de 1-0 heeft gemaakt en het stadion ontploft. Vervolgens besluiten we in een kroeg de rest van de match wedstrijd te gaan kijken. Al snel zien we sjaals met daarop Anderlecht & 020, daar hoeven we niet naar te kijken en we rijden terug naar Nederland. Makkelijker gezegt dan gedaan want de auto zonder tomtom rijdt nog 399 rondjes door Brussel en bij rondje 400 word ‘Sloop John B’  hartstochtelijk meegezongen. Ook word de naam van Anderlecht-spit Lukaku enkele keren met flink wat decibelen verkracht tot LOEKAKOE!

Na eindelijk de snelweg te hebben gevonden zetten we koers richting een echte wereldstad.

En zo eindigen we uiteinderlijk gewoon in Rotterdam in de Ierse Pub.

Harde kern van Anderlecht.

 

Ook hier rare voertuigen bij de politie.

Stadion.

Altijd & Overal.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s