22/05/2011. SBV Excelsior – FC Den Bosch (3-1)

Het is 22 mei, de dag na de Rapture, de dag des oordeels, volgens Harold Camping, idioot, bejaard. We zijn dood, volgens hem, maar dat is gek natuurlijk, want vandaag stond gewoon Excelsior – FC Den Bosch op het programma en dat gaat voor.

Omdat Feyenoord niet hoeft te voetballen en wij toch iets anders met onze zondag willen doen dan naar de woonboulevard, zoeken wij uitvluchten. Feyenoord2 moet vechten voor lijfsbehoud in de eredivisie en dat tegen FC Den Bosch. En dat is een leuk afficheje.

Voor deze wedstrijd zelfs een dag van tevoren kaarten gehaald, wat verstandig was, want het was afgeladen vol! waarmee ik ook in een notendop de sfeer heb beschreven. maar dan anders. De plaatselijke SBV vecht voor lijfsbehoud en dat zie je niet overal aan af, nergens aan eigenlijk. Het leek een wedstrijd als elke ander, winnen is leuk, maar als we (wederom) verliezen boeit dat niet. zonde, het had zo mooi kunnen zijn.

Wat ze wel hadden was een trommel! Niet dat Cabras Feliz iets tegen trommels heeft, nouja.. dat hebben we wel! wat een KUDT dingen! Herrie maken ze! Trommel-vliezen doen pijn, kop doet pijn, toegevoegde waarde: nul. Daar wil ik het bij laten.

Excelsior wint wel! Met 3-1! waar de 1-0 een prima doelpunt was, de 1-1 ook, de 2-1 een penalty en de 3-1 een halve rommel-goal die toch strak in het net lag, was het toch een doelpunt rijk middagje!

verder valt er weinig van te maken.. was leuk, niet memorabel, en volgende keer in het uitvak, tot volgend jaar! of niet? Helmond?

PMDS

Middagje play-offs.

Net echt.

Hef Bundy klust wat bij.

Vlaggie.

En zo gaat Excelsior naar de finale van de play-offs.

Foto’s via timoontour.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s