26/05/2011. ADO’20 Heemskerk – Sport Club Feyenoord (0-3)

Zoals het Chinese spreekwoord luidt: ‘Het eindpunt kan nooit zo interessant zijn als de weg er naartoe’ waren we er al snel achter dat file (op zijn zachts gezegd) 3 keer niks is. De reis begon voor onze 3 Opheusdeng(da’s straat voor Opheusden) vrienden dan al om 4 uur. Die van ons een half uurtje later, toch kwamen we gezamenlijk pas om 19:30 aan in Heemskerk, bij de plaatselijke ADO. Het heeft ons, letterlijk, een uur gekost om van Dordrecht in Werkendam(off all places) te komen.

Afijn, die reizen zijn lachen, de Heerenveen-uit move werd even dunnetjes over gedaan -(plassen in de file)- en na onze Brabantse collega groundhopperT op gehaald te hebben, hebben we onze weg in een rap tempo voortgezet.

Om 19:30, kan ook 19:31, kan ook 19:29 geweest zijn, pin me er niet op vast, aangekomen te zijn in Heemskerk, deed de eerste verbazing ons al op. Een man aan het loket vroeg of wij uit Rotterdam kwamen, nou dat is niet helemaal het geval, maar niet heel ver er vandaan in ieder geval. Het deed zijn mondhoeken krullen, het eerste stukje verontwaardiging was geschept en de PMDS kon beginnen! Een PMDS waar je voor 6 bier, een cola en een 7up 10(TIEN, DEZ, DIX)euro betaald! dat zijn prijzen! Overigens hadden we plots wel een langere PMDS! De Spelers bus stond in de file(hoe wij dan wel op tijd kunnen zijn, vraag het me niet).

Na een biertje genuttigd te hebben toch maar naar ons ‘vak’ toe gelopen. Het was niet heel ingewikkeld een plaatsje te zoeken op de niet echt overvolle tribune. Zonder gefouilleerd te worden en ook ZONDER een foto voor in het dagboek van Atabouleb, een vlaggetje op gehangen en de jongens verwelkomt.

Dan de wedstrijd, op ku(ns)tgras(= voor hockey chicks), waar in de eerste helft Rachid el Khalifi de openingstreffer maakte. Het 6 koppige uit-vak ging helemaal uit de bol! Waar de sfeer er heel de wedstrijd al goed in zat, ging dit na de treffer ook onverminderd door. De liederen als, ‘Rotterdam stad van mijn dromen’, ‘Feyenoord supporters komen in de hemel’ en noem al de klassiekers maar op galmden van de tribune.

Waar in de 2e helft Jardao Pattinama(= een held) de stand op 0-2 bracht, bracht (the one and only) Celcius Grant (= ook een held) de stand op 0-3 door middel van het afdwingen van een eigen doelpunt! Het uit-vak was uitzinnig, de thuis-supporters werden een klein beetje uitgedaagd door de wel bekende liederen, de coach van ADO’20 werd nog de tribune gestuurd (kom er bij, kom er bij, zet je zorgen maar op zij) en een heuze elftal foto als beloning maakte deze wedstrijd weer tot een geweldig succes.

Nog een kleine AMDS met het hele team en daarmee was de kous af, we konden huiswaarts keren. Maar niet voordat we even een gezellig liedje opzetten!

hier nog wat sfeer impressies, voor nu,
TOT ZONDAG! TOT FEYENOORD
onderweg.. in de file..
onderweg.. in de file.. maar! Sta je in de file met z’ alle op een rij.. enz.. enz..
de poort.. oldskool
De oldskool poort van ADO’20
</a
We zoeken een plaatsje op de tribune.

>

CabrasFeliz and friends in heemskerk

Warming up..
Warming up.. maar hierna komt de lol pas!


Zo zien we dat Sport Club met een 0-1 voorsprong de rust in gaat.


In de rust trappen we zelf een balletje.


CabrasFeliz x Sport Club Feyenoord


Molukkers onder elkaar.


Celcius Grant held van de dag.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s