29/05/2011. Sport Club Feyenoord – FC Chabab (4-0)

Vandaag Sport Club Feyenoord op het programma na een geweldige uit overwinning afgelopen donderdag op Ado’20 uit Heemskerk stond nu de wedstrijd tegen FC Chabab (Al snel omgetoverd tot FC Kebab) op het spel.

We starten de PMDS gewoon lekker op Varkenoord. Na een paar halve liters Grolsch die mij aangesmeert waren door een medewerkster van AH Togo (Boycot!) vertrekken we richting de Kuip. Vandaag speelt SC Feyenoord in de Kuip i.v.m activiteiten op Varkenoord (Waar we nog wat kids toezongen).

In het stadion ontmoet ik mijn grote held Celcius Grant weer die aan het warmlopen is. Hij begroet mij met ‘Heey Gappie’… ik hoor jullie denken maar vandaag doen we niet moeilijk. In de Kuip is vak Z geschikbaar gesteld voor belangstellende, 2000 mensen komen op deze wedstrijd af.

In de eerste minuut opent Jerry Tieleman de score. De wedstrijd is al vroeg beslist want FC Chabab  kan geen vuist maken tegen SC. Daarna schiet Jordao Pattinama nog 3 keer raak en brengt de eindstand op 4-0.

FC Hilversum, Blauw Geel’38 (Veghel) en de winnaar van WKE – Alcides a.s. woensdag zijn de overige kandidaten voor de laatste plek in de Topklasse zondag.

Op weg naar Varkenoord.

PMDS.

Alleen vak Z is open vandaag.

Al vroeg scoort SC Feyenoord de 1-0.

Zij hadden vandaag ook geen reet te doen. Normaal ook niet eigenlijk.

Weer scoort Sport Club Feyenoord.

Celcius Grant!

SC Feyenoord – FC Chabab 4-0.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s