River Plate degradeert.

De supporters van River Plate zijn woedend na de degradatie van hun club. De fans bekogelden eerst hun eigen spelers, om nadien het duel aan te gaan met de politie. Er werden allerlei vernielingen aangebracht in het stadion, maar ook buiten werden nog verschillende auto’s in brand gestoken.

De Argentijnse ploeg degradeerde nog nooit naar de tweede klasse, maar moet volgend seizoen toch aan de bak in de lagere divisie. Dat konden de supporters niet accepteren. De politie hield de fans in eerste instantie nog tegen, maar na een halfuur braken de eerste rellen uit. Daarbij werden stoeltjes naar de spelers en persmensen geworpen. Ook buiten het stadion werd er allerlei ravage aangericht. Zo meldt een plaatselijk televisiestation dat verschillende auto’s in brand werden gestoken. Verschillende relschoppers raakten bij de opstand gewond.

 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s