Bunch of Cunts #07

Nummerrr zeven alweer! Dit is niet zomaar een ‘cunt’ dit is een ekte ekte. Zoals dit krantenartikel uit december 2008 bewijst:

Een Spaanse rechter heeft Olympique Marseille-fan Santos Mirasierra vrijdag een gevangenisstraf van 3,5 jaar opgelegd wegens betrokkenheid bij ongeregeldheden in het Champions League-duel met Atletico Madrid.

Mirasierra kreeg drie jaar straf voor het bedreigen van agenten en zes maanden voor het verwonden van twee van hen. Hij heeft tien dagen om in beroep te gaan tegen de straf. In Marseille was grote beroering ontstaan nadat de aanklager in Madrid een gevangenisstraf van acht jaar had geëist voor het aanvallen van agenten en het in gevaar brengen van de openbare orde. Van dat laatste werd de Franse hooligan vrijgesproken. Atletico Madrid heeft haar fans geadviseerd dinsdag niet naar Marseille af te reizen voor het tweede duel tussen beide teams. Vanuit de Zuid-Franse havenstad zijn anonieme bedreigingen geuit richting Atletico Madrid. Voor elk jaar gevangenisstraf dat Mirasierra zou krijgen, zou een Atletico-fan worden gedood.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s