Nultien Kleding is weer online.

De kleding lijn voor de echte Rotterdammers is weer online, www.nultien.nu, en doen dit niet onopgemerkt. De website is flink onderhanden genomen en is er ook gedacht aan de mobiele gebruikers. Daarnaast is de Rotterdam All Day landen serie van start gegaan met als eerste land: Suriname. Ook is er een vervolg geven aan het bekende 010 ISN’T JUST A CODE, ditmaal met de tekst: TO LIVE AND DIE IN 010.

Rotterdam All Day Landen serie.

Met de nieuwe serie van Rotterdam All Day hebben wij de trots van de Rotterdammers en de trots van de multiculturele samenleving gemixt. Doormiddel van de vlaggen van bijv. Suriname of Kaapverdië kan elke Rotterdammer laten zien waar zijn roots liggen gecombineerd met de stad waar zij zo trots op zijn, Rotterdam. Op de website is een selectie te zien van welke landen er zoal komen.

Vernieuwde en mobiele website.

Na een tijdje offline geweest te zijn, zijn weer weer online met een vernieuwde website. Zo hebben we nu een videosectie en onderaan een fotogalerie met bekende Rotterdammers in onze kleding. En om bij de tijd te blijven hebben we ook een mobiele website, een compacte website met alle nieuws erop.

Rotterdamse Dames.

Omdat er ook genoeg trotse Rotterdamse dames zijn hebben wij hier ook wat meer aandacht op gevestigd. Naast dat we alle T-shirts natuurlijk ook voor vrouwen hebben, hebben we ook een shopping-bag in onze webshop hangen met de opdruk aan beide kanten: 010 ISN’T JUST A CODE.

Bron: www.nultien.nu

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s