Fotoverslag Go Ahead Eagles – Feyenoord

Het bekertoernooi zit er voor Feyenoord dit seizoen al na twee wedstrijden op. De ploeg van trainer Ronald Koeman liet zich donderdagavond enkele dagen na de sterke beurt in de Klassieker verrassen door Go Ahead Eagles en ging in Deventer met 2-1 onderuit. De openingstreffer van Eagles-middenvelder Joey Suk viel al na zeven minuten, waarna Marnix Kolder na een uur spelen uit een strafschop de marge verdubbelde. Feyenoord probeerde in het laatste half uur met man en macht om een vroege bekeruitschakeling alsnog af te wenden, maar kwam tegen de nummer twaalf van de Jupiler League niet verder dan de aansluitingstreffer van Ron Vlaar.

Lees verder…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s