Fotoverslag Feyenoord – Vitesse

John Guidetti heeft Feyenoord zondag met een unieke prestatie een zwaarbevochten zege op Vitesse bezorgd. De spits maakte zijn derde hattrick in drie thuiswedstrijden op rij en stond daarmee aan de basis van de 3-1 overwinning van Feyenoord. De winst kwam niet zonder slag of stoot tot stand. Na een sterke openingsfase van Feyenoord kwam Vitesse sterk terug, maar Guidetti schoot alle illusies van de bezoekers kort voor tijd aan diggelen door zijn derde doelpunt binnen te schieten. Feyenoord stijgt door de overwinning in De Kuip naar de vierde plaats op de ranglijst.

Lees verder…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s