Fotoverslag Feyenoord – FC Groningen

Feyenoord heeft zondag dankzij een doelpunt van Jordy Clasie met 1-0 gewonnen van FC Groningen. De ploeg van trainer Ronald Koeman hield het tot aan het laatste fluitsignaal spannend in De Kuip, omdat het met name in het eerste kwartier na rust grote kansen liet liggen om Groningen al eerder de genadeklap te geven. Groningen-verdediger Johan Kappelhof werd kort voor tijd vanwege zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd.

Lees verder…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s