Fotoverslag Feyenoord – FC Utrecht

Feyenoord heeft zondag dure punten verspeeld in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Nadat de ploeg van trainer Ronald Koeman vroeg op voorsprong kwam via Otman Bakkal, lukte het Feyenoord niet om in het vervolg van de wedstrijd verder uit te lopen. FC Utrecht benutte daarentegen in de tweede helft de enige grote kans die de ploeg kreeg, waardoor Feyenoord genoegen moest nemen met een gelijkspel: 1-1. Miquel Nelom werd een kwartier voor tijd met zijn tweede gele kaart van de wedstrijd van het veld gestuurd.

Lees verder…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s