Fotoverslag Feyenoord – NAC Breda

Feyenoord heeft zaterdag zonder veel problemen de wedstrijd tegen NAC Breda tot een goed eind gebracht. De ploeg van trainer Ronald Koeman dankte de overwinning in de jarige Kuip aan een prima eerste helft. Daarin kwam NAC na een vroeg doelpunt van Otman Bakkal nog wel op gelijke hoogte met Feyenoord via een goal van Omer Bayram, maar Ruben Schaken en Sekou Cissé bepaalden vervolgens nog voor rust de eindstand op 3-1. Door de overwinning voldeed Feyenoord aan de doelstelling die half maart werd gesteld door Koeman. De trainer hoopte op negen punten uit de wedstrijden tegen FC Twente, De Graafschap en NAC, waardoor Feyenoord druk zou blijven zetten op top van de eredivisie, en kreeg die met de overwinning op NAC ook. Karim El Ahmadi viel in de tweede helft uit met hamstringklachten.

Lees verder…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s