Fotoverslag FC Den Haag – Feyenoord

Met nog drie competitiewedstrijden te gaan blijft Feyenoord volop meedoen aan de top van de eredivisie. De ploeg van Ronald Koeman wist zondag de lastige uitwedstrijd tegen ADO Den Haag met 1-2 te winnen en bleef daardoor voor de achtste wedstrijd op rij ongeslagen. Feyenoord wist het overwicht na rust uit te drukken in de score. Nadat Ruben Schaken in de eerste minuut van de tweede helft zijn ploeg op voorsprong zette, besliste Guyon Fernandez twintig minuten voor tijd de wedstrijd. Fernandez speelde in plaats van de zieke John Guidetti. Hij verving de spits met verve en was met een doelpunt en een assist van zeer grote waarde voor zijn ploeg. Lex Immers maakte kort voor tijd uit een strafschop het enige doelpunt voor de thuisploeg. Karim El Ahmadi kreeg tegen ADO Den Haag een gele kaart en is daardoor geschorst voor de thuiswedstrijd tegen AZ.
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s