Fotoverslag Feyenoord – NEC Nijmegen

Nadat Feyenoord afgelopen woensdag NEC uitgeschakelde in het bekertoernooi troffen beide ploegen elkaar dit keer in de De Kuip voor de competitie. Graziano Pellé wist in de eerste helft 2 keer het net te vinden voor Feyenoord en tevens zijn eerste doelpunten te maken voor de Rotterdamse club. Hierdoor ging Feyenoord de rust in met een 2 – 0 voorsprong. Kort na rust scoorde Lex Immers zijn eerste doelpunt van deze wedstrijd uit een strafschop. NEC kwam kort daarna terug tot 3-1, toen leek het nog even spannend te worden, maar het was wederom Lex Immers die scoorde dit keer met het hoofd. Voor het einde van de wedstrijd maakte Immers zijn eerste hattrick voor Feyenoord compleet door wederom met het hoofd te scoren en een eindstand van 5-1 op het scorebord te brengen. Lees verder…