Fotoverslag FC Groningen – Feyenoord

Feyenoord heeft in de wedstrijd tegen FC Groningen met tien man één punt mee naar Rotterdam weten te nemen. Al na 9 minuten werd de score geopend door Sekou Cissé. Helaas betekende deze actie wel het einde van de wedstrijd door een blessure aan zijn hamstring. Niet veel later scoorde Leandro Bacuna de gelijkmaker uit een vrije trap. In de 26ste minuut besloot scheidsrechter Serdar Gözübüyük ( da’s Turks voor …?) een overtreding in een buitenspelpositie met geel te bestraffen. Dit was alweer de tweede gele kaart voor Terence Kongolo waardoor Feyenoord met tien man verder moest. Op slag van rust keek Feyenoord tegen een achterstand van 1-2 aan door een doelpunt van Virgil van Dijk. Het geloof van Feyenoord keerde halverwege de tweede helft terug en met Rotterdamse strijd wist Bruno Martins Indi de gelijkmaker scoren. Lees verder…