Fotoverslag Sint Niklaas – AS Eupen

Dit weekend stond voor ons de kraker SK Sint-Niklaas – AS Eupen op het programma. Door het altijd spannende interlandweekend speelde Feyenoord geen wedstrijd. Voor ons een mooie kans om weer eens te kunnen genieten van voetbal over de grenzen.  Vandaag dus een wedstrijd uit de Belgische tweede klasse. Met 396 andere supporters zagen wij hoe Sint-Niklaas in de 10de minuut op achterstand kwam door een doelpunt van Santos. Vier minuten later scoorde Ibusuki de 0-2 en in de 20ste minuut keek Sint-Niklaas zelfs tegen een 0-3 achterstand aan door wederom een doelpunt van Ibusuki. In de 38ste minuut kwam Sint-Niklaas terug met de 1-3 daag M’Bayo. Even leek het erop dat Sint-Niklaas terugkwam in de wedstrijd maar nadat Ibusuki in de 82ste minuut zijn derde doelpunt scoorde was de vijfde nederlaag op rij een feit. Hierdoor staat SK Sint-Niklaas op de 16de plaats. Lees verder…