Fotoverslag Feyenoord – Roda JC

Feyenoord heeft zondag de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade met 5-2 gewonnen. Feyenoord kwam al na 20 seconden op voorsprong door de Italiaan Graziano Pellè. Na de 1-0 voetbalde Feyenoord goed door maar kreeg het toch een tegentreffer waardoor het na 11 minuten 1-1 stond. Vervolgens zette wederom Graziano Pellè en Lex Immers een 3-1 stand op het scorebord. Roda JC kwam voor rust nog terug op een 3-2. Na rust ging Feyenoord vrolijk door met aanvallen. Vroeg in de tweede helft kreeg Roda JC verdediger Bart Biemans een rode kaart en mocht Lex Immers vanaf elf meter aanleggen, maar zijn inzet stuitte op de doelman van de Limburgers. Kort daarna kwam Feyenoord toch op een 4-2 voorsprong toen Graziano Pellè met een prachtige assist Jordy Clasie alleen voor de keeper zette en die schoot prachtig binnen. De 5-2 kwam van de voet van Janmaat die zijn goede spel met een doelpunt beloonde. Lees verder…