Fotoverslag SC Heerenveen – Feyenoord

Feyenoord heeft woensdagavond in een bloedstollend duel in de 1/8e finale van de KNVB beker SC Heerenveen verslagen en zich verzekerd van de kwartfinale. Feyenoord begon goedaan de wedstrijd en kwam dankzij Graziano Pellè op een 0-1 voorsprong. De Friezen van SC Heerenveen maakten vervolgens gelijk, waarna Lex Immers de Rotterdammers weer op een 1-2 voorsprong zette. Na 90 minuten stond Feyenoord nog steeds met 1-2 voor maar kwamen de Friezen in de blessuretijd van de wedstrijd op gelijke hoogte. De verlening leverde ook geen winnaar op en stond alleen de strafschoppenserie nog tussen Feyenoord en de kwartfinale. Feyenoord trok na liefst twintig strafschoppen aan het langste eind en vertrok zo alsnog met een overwinning uit Friesland. Lees verder…

heefey14edited