Fotoverslag Newcastle United – Everton FC

Newcastle United heeft woensdag in het SportsDirect Arena St. James’ Park opnieuw een competitienederlaag moeten incasseren. De thuisploeg kwam al snel in de wedstrijd op voorsprong, maar gaf deze voorsprong weg in het duel met Everton. Papiss Cissé had Newcastle in de tweede minuut nog wel op voorsprong gebracht op aangeven van doelman Krul, maar nog voor rust kwam Everton via een prachtige vrije trap van Leighton Baines langszij. Victor Anichebe velde in de tweede helft het vonnis over Newcastle, dat woensdag al voor de elfde maal dit seizoen onderuit ging. Door de nederlaag blijft Newcastle vijftiende, op slechts twee punten van de degradatiezone. Everton blijft door de overwinning bovenin meedoen. De ploeg van John Heitinga gaat Arsenal weer voorbij en nadert nummer drie Chelsea tot op twee punten. Lees verder…

nufcefc61