Stop Stadionverboden!

Feyenoord staat bekend als dé volksclub van het land en is dankzij de supporters de club geworden die het vandaag de dag is. Nu zou je denken dat Feyenoord trots is op haar supporters en er alles aan doet om een goede band met het Legioen te onderhouden. Niets is minder waar, bij Feyenoord gaan stadionverboden tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank. De meest vage redenen zien wij voorbij komen waarom iemand nu weer de toegang tot zijn grote liefde en passie is ontzegd. Dat stadionverboden zijn bedoeld als een middel en niet als doel kun je ze in het Maasgebouw en ook in Zeist niet meer wijs maken. Nu is ook een van de leden van Cabras Feliz de toegang tot het stadion ontzegd. Een supporter die zijn club overal achterna reist en alles voor zijn club over heeft wordt nu keihard genaaid door diezelfde club. Lees verder…

SAM_2266