Fotoverslag Feyenoord – AZ Alkmaar

Feyenoord heeft afgelopen zondag goede zaken gedaan in de thuiswedstrijd tegen AZ uit Alkmaar. In eigen huis kwam Feyenoord op een 1-0 voorsprong door een schitterend doelpunt van uitblinker Jean-Paul Boëtius. Na rust kwam AZ gelukkig op gelijke hoogte dankzij Roy Beerens. Na een overtreding op Lex Immers mocht AZ-verdediger Nick Viergever vroegtijdig gaan douchen. Met een man meer ging Feyenoord opzoek naar de leiding in de wedstrijd. Het was uiteindelijk Jordy Clasie die de 2-1 binnen schoot. In de slotfase gingen de Alkmaarders vol voor de gelijkmaker en dit gaf Feyenoord kans om te counteren. Uit de counter was het Tony Vilhena die de uitstand bepaalde, 3-1 voor de Rotterdammers. Door de winst op AZ stijgt Feyenoord naar de derde plaats in de Eredivisie, met evenveel punten als nummer 2 Ajax. Lees verder…

feyaz18edited