Fotoverslag Feyenoord – PSV

Feyenoord heeft zondag in een uitverkochte en besneeuwde Kuip goede zaken gedaan in de strijd om de titel. Feyenoord tradt aan tegen koploper PSV en kon bij winst op 3 punten afstand op de ranglijst komen van de Eindhovenaren. Feyenoord begon het duel met veel passie en strijd, maar het was de uitploeg dat via Lens op voorsprong kwam. Voor die tijd had het al Bruno Martins Indi geblesseerd zien uitvallen. Na rust komt Feyenoord op gelijke hoogte door een doelpunt van Ruben Schaken. Daarna gaat Feyenoord vol opzoek naar de 3 punten en die krijgt het via een prachtig doelpunt van Graziano Pellè. PSV komt daarna niet meer in de wedstrijd, dus wint Feyenoord zijn eerste topduel van dit seizoen en blijft het wederom ongeslagen in een thuiswedstrijd. Lees verder…

feypsv28