Fotoverslag SV Meppen – FC Sankt Pauli II

Na wedstrijdbezoeken in de Bundesliga, tweede Bundesliga en derde Bundesliga, gaan we vandaag nog lager het Duitse voetbal in namelijk SV Meppen – FC Sankt Pauli II in de Regionalliga Nord. In een ijskoude MEP-Arena versloeg het tweede elftal van FC Sankt Pauli de thuisploeg met 1-2 tot vreugde van een handje-vol meegereisde Sankt Pauli fans die zich in het uitvak aan de bosrand bevonden. Toch was het SV Meppen dat al na 3 minuten spelen op voorsprong kwam, maar de bruin-witten maakten al voor rust gelijk. Na rust was het FC Sankt Pauli dat de betere ploeg was, maar kon niet scoren omdat de grensrechter het nodig vond om zich warm te houden door meerdere aanvallen af te vlaggen. Toen hij dan een keer niet vlagde kon Sankt Pauli scoren en pakte het de voorsprong. Deze voorsprong werd niet verspeelt ondanks de pogingen van SV Meppen om nog gelijk te maken. Lees verder…

mepstp23