Fotoverslag Feyenoord – FC Kuban Krasnodar

Feyenoord is er donderdag wederom niet in geslaagd om de groepsfase van de Europa League te bereiken. In een kolkende en dampende Kuip moest Feyenoord een 1-0 achterstand die opgelopen was in Rusland goed maken. Gesteund door het Legioen ging Feyenoord er in de eerste 10 minuten van de wedstrijd vol voor. Dat resulteerde al na 3 minuten in een strafschop voor de thuisclub, maar Graziano Pellè zag zijn inzet gestopt worden door de Russische doelman. De Italiaanse spits maakte zijn misser snel goed. In de zevende minuut rondde Pellè wel beheerst af na een gevoelig passje van Lex Immers: 1-0. Na de voorsprong ging Feyenoord fouten maken waardoor de Russen in de 18e minuut alweer op 1-1 kwamen. Vijf minuten na de rust viel de Europese droom voor Feyenoord echt in duigen toen Bucur met een mooie knal Kuban Krasnodar op een 1-2 voorsprong bracht. Feyenoord kon daarna niets meer terug doen en is dus wederom vroeg uitgeschakeld. Lees verder…

feykub26