Fotoverslag Feyenoord – Heracles Almelo

Feyenoord heeft zondag de kans om de koppositie te pakken laten liggen. In de wetenschap dat Feyenoord bij winst eerste zou worden begon het aan de wedstrijd tegen Heracles Almelo, wat nog nooit in De Kuip wist te winnen. Feyenoord kreeg vooral in de beginfase van de wedstrijd een aantal grote kansen maar wist deze niet te verzilveren. Het is dan ook Heracles dat geheel onverwacht op voorsprong komt door een eigen doelpunt van Nelom. Feyenoord begint dan weer te voetballen en kort voor rust komt de thuisclub nog gelijk door een doelpunt van Jean-Paul Boëtius. Feyenoord kan nog voor rust op een 2-1 voorsprong maar het schot van Nelom raakt de paal. Na rust valt Feyenoord weer aan maar ontbreekt het aan scherpte en daarvan profiteert de Almelose club door met een hard schot de 1-2 voorsprong te pakken. Laat in de tweede helft krijgt Graziano Pellè nog rood voor een kopstoot die hij uitdeelde. Feyenoord zakt door het verlies naar de achtste plaats op de ranglijst. Lees verder…

feyher17