Fotoverslag RWDM Brussels – Sint Truiden

In de Belgische Tweede Klasse troffen zondagmiddag RWDM Brussels en Sint-Truiden elkaar. Brussels won de eerste wedstrijd van 2014. Het werd 1-0 na een strafschop van Gounongbe. Sint Truiden begon aarzelend aan de wedstrijd en ook RWDM Brussels liet maar weinig zien. Bouyfoulkitne had de beste kans van de eerste helft maar hij besloot van dichtbij over. 0-0 was de logische ruststand.In de tweede helft zagen we meer kansen aan weerszijden. Bouyfoulkitne kreeg enkele goede mogelijkheden maar de beste kans was voor Junior Edmilson. Die stormde alleen op de Brussels-doelman af, maar liet het na om te scoren. In de slotfase beging Kotysch een trekfout op Gounongbe en dat binnen het strafschopgebied. Een rode kaart voor de Duitser en een strafschop voor RWDM. Gounongbe klaarde de klus zelf, 1-0 en dat werd ook de eindstand. Lees verder…

brussels30