Fotoverslag Bayer Leverkusen – Eintracht Braunschweig

Terwijl Bayern München de titel al in de tas heeft, is de strijd om de tweede plaats in de Bundesliga in volle gang. Deze strijd gaat tussen Borussia Dortmund, Schalke 04 & Bayer Leverkusen. We besluiten Bayer Leverkusen te bezoeken wat het op neemt tegen Eintracht Braunschweig dat laatste staat en er dus alles aan wil doen om punten te pakken in de BayArena. De eerste helft is niet om over naar huis te schrijven, maar de tweede helft begint spectaculair als Braunschweig via een prachtgoal op een 0-1 voorsprong komt. Helaas voor de geel-blauwen komt Bayer even later op gelijke hoogte via een strafschop. Ondanks de kansen voor Braunschweig in de slotfase blijft de stand 1-1, waar beide ploegen niet veel mee opschieten. Lees verder…

bayer38