FC Dordrecht – Willem II

Eerste Divisie | 22-08-2011 – 20:00 | GN Bouw Stadion, Dordrecht| Eindstand: 3-2

FC Dordrecht heeft Willem II in de derde speelronde van de Jupiler League de eerste nederlaag bezorgd: 3-2. Santy Hulst was met drie treffers dé gevierde man aan de zijde van de thuisploeg.

Voor Willem II begon het bezoek aan Dordrecht nog goed. Na zes minuten leidde een belabberde uittrap van doelman Stef Doedée een aanval van de Tilburgers in. Uiteindelijk viel de bal voor de voeten van Donny de Groot die beheerst afrondde: 0-1.

Binnen een kwartier spelen had Dordrecht onder aanvoerder van Hulst de achterstand omgebogen in een 2-1 zege. Eerst schot hij na knap aangeven van Jeffrey Rijsdijk de bal hard binnen, om vervolgens na veertien minuten spelen zijn tweede treffer van de avond binnen te koppen.

Vlak voor rust zorgde Hulst al voor de vroegtijdige beslissing. Na mistasten van Arjan Swinkels schoof de man van de wedstrijd de bal in de verre hoek.

In de tweede helft maakte Danny Guijt pas in de slotminuut de aansluitingstreffer, waardoor Dordrecht Willem II passeerde op de ranglijst. De gastheren eindigden nog wel met een man minder. Nick Coster kreeg een rode kaart voor een stevige sliding (op de bal). Dordrecht en Willem II bezetten met respectievelijk vijf en vier punten een plek in de middenmoot.

Vandaag naar de Krommedijk voor FC Dordrecht – Willem II in de Jupiler League.

Sfeer zat er goed in bij het volle Willem II vak.

Waar zagen we dat eerder?

Even laten zien dat wij er ook waren.

Na 5 minuten scoort Donny de Groot voor de Tilburgers en zij vieren feest alsof de overwinning een feit is.

Maar in de 11e minuut is het alweer gelijk.

Who ate all the pies?

Waar Dordt uiteindelijk op 3-1 een komt.

De wedstrijd eindigd in 3-2 voor de ‘Schapekoppen’ en wij vertrekken na een mooi avondje Jupiler League weer naar huis. Niet voor deze fat bastard in de hekken is geklommen.

Foto’s via Dalin010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s