Feyenoord – PSV

Eredivisie | 08-05-2022 – 16:45 | Stadion Feijenoord, Rotterdam | Eindstand: 2-2

In de ene laatste thuiswedstrijd van het seizoen staat de kraker tegen PSV op het programma. Voor Feyenoord is het eredivisie seizoen wel klaar en zal het zo goed als zeker als derde eindigen. Voor de Eindhovenaren staat er meer op het spel, bij een overwinning in De Kuip hebben zij nog zicht op het kampioenschap.

Tijdens de PMDS genieten we van het goede weer, koude pils en beukende beats om ons vervolgens naar de zonovergoten Kuip te begeven. PSV is de eerste helft beter en staat het met de rust al 0-2 voor. In het uitvak reageren de PSV fans met een spandoek en pyro op de manier waarop ze de laatste tijd belachelijk worden gemaakt op hooligan-forums.

Na rust komen er meer kansen voor Feyenoord en wordt het in de slotfase door 2 goals van Dessers zelfs nog gelijk. In de 96e minuut mag Dessers nog aanleggen van 11 meter na een wel erg makkelijk gegeven strafschop. Feyenoord mag nog 2 keer aantreden in de eredivisie in wedstrijden die eigenlijk nergens meer om gaan, wij denken maar aan 1 ding…die finale in Tirana.