Trendwork Arena

De Trendwork Arena is de thuishaven van de voetbalclub Fortuna Sittard dat uitkomt in de Jupiler League. Het stadion in de Limburgse stad Sittard heeft een capaciteit van 12.500 toeschouwers. Tot 2008 heette het stadion Wagner & Partners Stadion en tot eind november 2009 Fortuna Stadion.

Het stadion werd geopend in november 1999 met het duel tussen Fortuna Sittard en de Duitse club FC Schalke 04. Onder het moderne stadion bevindt zich een parkeergarage met 800 plaatsen. Tussen de tribunes en het veld loopt een smalle gracht. In het stadion bevinden zich ook vergaderzalen waarin zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten en diners plaatsvinden. Een etage daarboven is de plek voor de sponsoren van de club. Op de derde etage staan luxe ingerichte business units. Vanwege financiële problemen is het stadion geen eigendom meer van Fortuna, maar van een projectontwikkelaar.

Op 22 oktober 2009 maakte de club bekend dat het stadion voor vijf jaar de Trendwork Arena gaat heten, naar de sponsor Trendwork Uitzendgroep. De overeenkomst hierover werd op 27 november 2009 ondertekend.

Bezochte wedstrijden: Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles.

trendwork arena

Foto’s via Timo On Tour.