Go Ahead Eagles – Feyenoord (KNVB Beker)

KNVB Beker | 27-10-2011 – 20:45 | De Adelaarshorst, Deventer | Eindstand: 2-1

Het bekertoernooi zit er voor Feyenoord dit seizoen al na twee wedstrijden op. De ploeg van trainer Ronald Koeman liet zich donderdagavond enkele dagen na de sterke beurt in de Klassieker verrassen door Go Ahead Eagles en ging in Deventer met 2-1 onderuit. De openingstreffer van Eagles-middenvelder Joey Suk viel al na zeven minuten, waarna Marnix Kolder na een uur spelen uit een strafschop de marge verdubbelde. Feyenoord probeerde in het laatste half uur met man en macht om een vroege bekeruitschakeling alsnog af te wenden, maar kwam tegen de nummer twaalf van de Jupiler League niet verder dan de aansluitingstreffer van Ron Vlaar.

Wat een mooie trip voor veel Feyenoord fans had moeten worden eindigde in een combi voor maar 400 man. Veel fans haakten af vanwege de prijs en de belachelijke combi maar voor ons ging Jan Willem (Schreef al eerder verslag van Anderlecht – Hadjuk Split. Later meer van hem) naar Deventer.

De Eagles fans bereiden zich voor op de komst van Feyenoord.

De Adelaarshorst is uitverkocht voor de wedstrijd om de KNVB Beker. Wedstrijd van het jaar voor de Eagles.

Dat werd het ook voor Go Ahead Eagles. Waar Feyenoord ons nog de zondag ervoor zeer trots maakte, verliezen ze nu geheel terecht van de nummer 12 van de Jupiler League Eerste Divisie. Feyenoord weer vroeg uitgeschakeld in de beker net als vorig jaar. Feyenoord schaam je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s