Excelsior Maassluis – Kozakken Boys

Tweede Divisie | 11-02-2017 – 14:30 | Sportpark Lavendelstraat, Maassluis | Eindstand: 1-1

De weersomstandigheden waren er voor verantwoordelijk dat er slechts een beperkt programma in de Tweede Divisie werd afgewerkt. Alleen Excelsior Maassluis – Kozakken Boys en Jong FC Twente- Katwijk werden gespeeld. Een ploeg vrijwilligers maakten in de uren voorafgaand aan de wedstrijd het veld sneeuwvrij waardoor er in Maassluis gewoon gespeeld kon worden.

De eerste kansen in de wedstrijd waren voor Excelsior, Dean van Ooijen was tot tweemaal toe kansrijk maar zag zijn inzet telkens gepareerd door doelman Jesper Hogendoorn. Kozakken Boys kon er weinig tegenover stellen. In de 14e minuut werd een blunder van keeper Hogendoorn bijna door Dean van Ooijen afgestraft. Hogendoorn kon niets anders doen dan de bal buiten de zestien op te pakken en daarmee van Ooijen van scoren af te houden. Een rode kaart van scheidsrechter Puts was het gevolg.

Excelsior Maassluis wist zich vanaf dat moment geen raad met de 10 van Kozakken Boys. De ploeg verloor de grip op het spel en moest toezien dat Kozakken Boys de meest gevaarlijke ploeg werd. Het was Kozakken Boys dat in de 34e minuut op voorsprong kwam. Ignacio strafte een foutieve achterwaartse pass van Kilian Berkhout, een op een voor Jean Paul van Leeuwen, genadeloos af (0-1).

In de slotminuten van de wedstrijd kwamen de Tricolores toch nog langszij. Kilian Berkhout was de doelpuntenmaker die daarmee zijn eerdere fout knap teniet deed (1-1).

SAMSUNG CSC

feygro22

feygro25

feygro23

feygro24

feygro26

SAMSUNG CSC

Tekst bovenaan: Excelsior-M.nl