Cabras Feliz

Cabras Feliz

In April 2010 besluiten we met een groep vrienden een wedstrijd van Royal Antwerp te bezoeken. Onze eerste buitenlandse wedstrijd is een feit en ‘Cabras Feliz’ is geboren.

Al snel volgen er nieuwe trips en groundhops aan stadions in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Hongarije & Engeland. Al snel worden we famous for traveling. Omdat we op Twitter en Facebook niet alles kunnen delen, besluiten we in mei 2011 een site op te richten.

Feyenoord

We zijn een groep vrienden die trouw thuis & uitwedstrijden bezoeken. Via deze site en de foto’s van onze huisfotografen willen we de bezoekers mee laten genieten van onze avonturen. Je zal bij wedstrijden van onze club ons regelmatig tegenkomen.

Verder hebben wij geen bedoelingen i.v.m. sfeerverbetering of aanpassingen aan de Feyenoord cultuur. Ook maken wij geen deel uit van de Harde Kern. We brengen puur documentatie aangaande wedstrijden van Feyenoord.

Indehekken.nl over Cabras Feliz: ‘Zo langzamerhand ontwikkelen de jongens zich als waardige opvolgers van de Feyenoord Treingroep en hebben ze wekelijks lekkere old school fotoreportages.

FootballCulture.com over Cabras Feliz: ‘Liefhebbers. Clubjongens. Fanatiek. Jong. Traveling. En altijd uit het hart.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s