Royal Antwerp FC – Boussu Dour

Belgische tweede divisie | 03-04-2010 – 20:00 | Bosuil Stadion, Antwerpen | Eindstand: 3-3

Onze eerste Cabras Feliz niet helemaal de zelfde formatie trip ging naar Antwerpen voor de wedstrijd Royal Antwerp FC – Boussu Dour.

Royal Antwerp dachten wij heeft een goede verstandhouding met Feyenoord. Niets bleek minder waar, van te voren waren we al gewaarschuwd dat je wel moest oppassen als Feyenoorder daar.

Na enig zoeken en gevloek op de tomtom kwamen we s’middags aan in het regenachtige Antwerpen. Bij een groot winkelcentrum besloten we wat pilsjes te nuttigen. Bleek alleen geen cafe in de buurt dus besloten we wat te drinken bij de plaatselijke afhaalpizzeria.
 

Kort daarna reden we naar het stadion, wederom boycotte onze tomtom de weg naar Royal Antwerp. Onderweg aan wat Belgen gevraagd waar Stadion de Bosuil was…bleken ze niet te kennen. En het Antwerp stadion dan? Aaah waarom zegte gij da nie meteen?!

Rare jongens dus..
Bij het stadion aangekomen kochten we een kaartjes. Aan de schone jonkvrouw achter de ticketbalie vroegen wij staanplaats kaarten. Wij verwachtte toch wel dat je dan wel aardig terecht zou komen.
 
Voor de wedstrijd doken wij nog een cafe in met Antwerp supporters en dronken daar gezellig een pilske.

Bij het stadion aangekomen bleken we niet op de juiste tribune te zitten maar gelukkig konden we dankzij wat communicatieve vaardigheden wat stewards om te praten en konden we alsnog naar Tribune II.

De score werd uiteindelijk 3-3, onder de wedstrijd bleken er andere Feyenoorders wat moeilijkheden te hebben met de Antwerp fans. Zij waren niet blij met hun aanwezigheid. Niet voor niets gewaarschuwd dus..gelukkig hadden wij nergens last van en werden wij wel met open armen ontvangen.

En zo vertrokken wij tevreden huiswaarts..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s