Mogelijk weer uitfans bij klassieker.

Mocht de huldiging bij een eventueel kampioenschap van ajaks probleemloos verlopen, dan mogen er misschien weer ajaks-fans mee naar uitwedstrijden tegen Feyenoord.

Dat zegt burgemeester Eberhard van der Laan tegen RTV Noord-Holland. De gemeentes 020 en Rotterdam besloten in 2009, samen met de clubs en de KNVB, dat supporters van de eigen club niet mee mochten naar uitwedstrijden. Dat naar aanleiding van aanhoudend geweld tussen supporters en spreekkoren. De maatregel zou vijf jaar gelden, maar wordt binnenkort geëvalueerd. Volgens Van der Laan moeten de supporters, waaronder die van de harde kern, aankomende zondag bewijzen dat ze zich kunnen gedragen. Als ze dat niet doen, dan duurt de maatregel sowieso nog twee jaar. (ANP)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s